Lasersnijden LED-ringen voor Homey | BMTEC B.V.

ISO 9001:2015 gecertificeerd

> 1000 tevreden klanten

Benelux & Duitsland

Leverbetrouwbaarheid 99%

BMTEC levert led-ringen Homey

In een wereld waarin steeds meer apparaten slim of draadloos worden, belanden er ook steeds meer afstandsbedieningen op tafels en apps op je smartphone.
Wij geloven dat technologie je leven juist leuker en makkelijker zou moeten maken.

Homey combineert al deze apparaten, zodat jij ze makkelijk kan bedienen. Gebruik Homey om bijvoorbeeld de kleur van je lampen (van verschillende merken) te veranderen. Of stel in dat jouw favoriete muziek automatisch begint af te spelen, zodra je thuis komt.

Project LED-ringen Homey

Homey, de superslimme bol, waarmee je alles in huis met elkaar kunt verbinden. Afgelopen maand lukte het Athom om de Homey in de schappen van Media Markt, iCenter en andere winkels te krijgen.

BMTEC is de trotse leverancier van de LED-ringen van Homey. In de loop van 2016 en 2017 lasersnijden wij 10.000 LED-ringen voor Athom. Deze LED-ringen zijn veel complexer dan ze in de eerste instantie lijken. Hierin zijn namelijk lijmgleuven verwerkt.

Wij zijn in staat om bij het lasersnijden een lage tolerantie aan te houden, omdat een laserstraal slechts 0,1 millimeter dik is. Wij hebben dus een lage tolerantie aan kunnen houden voor zowel de LED-ring als de gleuf. De ringen worden vervaardigd uit speciale LED PMMA dat het licht diffuus maakt.